STEMNINGsfuldt, INDERLIGt, autentisk

BRYLLUPSFOTOGRAF

For par der ønsker det ægte!

HEle DANMARK

EKSKLUSIV bryllupsfotograf

I skal bruge jeres dag på at nyde den, ikke posere for kameraet! I har lagt så meget i at få det hele til at gå op, så nu er det tid til at give slip, læne jer tilbage og have det sjovt.

Mine billeder er rolige og oprigtige. Jeg guider jer, når det er nødvendigt ved portrætter og jeg blender ind med gæster og med omgivelser, når jeg laver reportage.

Så simpelt er det. Hav det sjovt. Kys, grin, kram, dans, nyd champagnen og vær i øjeblikket.


"Han fik os til at grine og slappe af, spillede noget af vores yndlingsmusik og fik lavet nogle helt fantastiske billeder af et ret nervøst par på deres store dag!"

- I skal nyde jeres bryllup
- I er kommet hertil, hvorfor holde igen nu?
- For ofte fortryder par, ikke at have billeder eller have følt sig akavede og overposerede.

Lad os gøre noget helt andet!
Lad os skabe noget magisk!

"Kim, de er fantasiske. du er så god til det du gør!"

-MARIE & RYAN

"I er nødt til at opleve at arbejde sammen med ham."

-KIRSTIE & KLAUS

"Det har virkelig været en fornøjelse, lige fra første samtale til festen lukkede!"

- Cecilie & Lasse

BOOK JERES DATO IDAG!
FÅ RO PÅ DEN DEL OG VÆR SIKKER PÅ, AT JERES MINDER BLIVER FANGET PÅ DEN MÅDE I DRØMMER OM.

Når støvet har lagt sig, er billederne alt der er tilbage.

Jeres billeder fortjener mere end et digitalt liv. Jeg har ikke lyst til kun at give jer de digitale filer og så overlade jer til jer selv. For mig er oplevelsen først komplet, når I sidder med billederne i hænderne og bladrer i dem sammen. I får selvfølgelig et smukt online galleri, hvor I kan downloade billederne hi-res og low-res, så I både kan printe og dele online, som I har lyst til.

Og så får I dem også på den gammeldags måde. Med posten. Den absolut bedste oplevelse af billeder er at kunne mærke dem, mens I kigger dem igennem og den oplevelse skal I have. Derfor får alle par, jeg er så heldig at fotografere, et håndlavet bryllupsalbum med deres udvalgte billeder.

Priser for fotografering af bryllupper begynder ved 20.000,-

Det er vigtigt for mig, at lære jer at kende. Og det gør jeg meget gerne over en drink eller kaffe. Hvis det pga afstand ikke er muligt, så kan vi mødes online. I skal have en fornemmelse af hvem jeg er og jeg vil gerne høre lidt om jeres historie og hvad der er vigtigt for jer. Både i livet og i de billeder vi skal lave sammen. Så vi kan sikre os, at vi er et perfekt match.

Vi mødes over et glas vin eller en kop kaffe. Eller online, hvis det er den eneste mulighed. I får en fornemmelse af hvem jeg er og hvordan det vl være at arbejde med mig. Vi taler om jeres tanker, idéer og spørgsmål og jeg vil gerne høre lidt om jer. Hvem er I og hvorfor mødes vi?

I vil gerne arbejde sammen med mig og vi er på bølgelængde. Jeg sender en kontrakt, I underskriver hvis I er enige. I betaler første rate og datoen er endegyldigt låst til jer.

Nu er jeg 100% jeres til at bryllupsrelateret. Jeg er jeres personlige supportlinie til ethvert spørgsmål der handler om bryllup. Brug mig, jeg har en del viden jeg gerne deler ud af Jeg sender jer min bryllupsplanlægningsguide, som I kan kigge igennem og lade jer inspirere af.

Jeg sender jer også noget så usexet som et spørgeskema. Der er nogle helt praktiske spørgsmål og så er der også nogle lidt mere personlige. Jo bedre jer kender jer, jo bedre kan jeg give jer service og gøre det til jeres helt unikke oplevelse.

Hav det sjovt!!! Det er det her, det hele handler om. I har planlagt, arbejdet for og ventet på det her i lang tid. Nu skal I have en fantastisk dag sammen med alle jeres venner og familie, der er kommet for at fejre jeres forening.

Det tager nogle uger, før billederne er færdige. Og jeg ved I venter spændt på at se dem, så indenfor 48 timer, sender jeg et sneak peek til jer med 10-20 billeder, I kan dele og kigge på mens I venter.

Jeres oplevelse er det vigtigste for mig og den absolut bedste måde at opleve billeder på, er ved at have dem i hænderne mens I sidder sammen på sofaen. Derfor får alle par, som jeg er så heldig at arbejde sammen med, et håndlavet, personligt bryllupsalbum eller en smuk træ-æske med print. I får selvfølgelig også adgang til jeres eget onlinegalleri, hvorfra I kan nyde dem, dele dem og downloade dem så ofte I har lyst.

Sådan laver vi jeres album. Jeg designer det og I får en online udgave. Når I er tilfredse, sender vi det til printlabbet, som laver det færdigt.

01 vi mødes

02 i er på

03 bryllups-support

04 spørgeskema

05 yeah, det er bryllupstid

06 sneak peek

07 posten kommer

album design

processEN.
START TIL SLUT

"Kære Kim,

Vi har haft nogle sindssygt travle dage siden brylluppet, der gik ikke længe før hverdagen ramte os igen. Men vi har haft tid til at kigge på de "sneak peek" billeder du har sendt, og vi er fuldstændig blæst bagover! Hvor er de flotte! Det har virkelig været en fornøjelse hele vejen igennem, lige fra første samtale til festen lukkede. Noget der virkelig var fedt, var at du blev til det sidste og festede med os og delte vores glæde. Vi er utrolig glade for, at vi valgte dig og vi glæder os til at se flere billeder! Jeg kan roligt sige, at vi kommer til at anbefale dig til alle som spørger, for du er ikke kun god til at tage billeder, men også til at få folk til at smile, grine og føle sig godt tilpas! Du var en kæmpe del af dagen, både som vores fotograf, men også som gæst og ven. Med andre ord, alt man kunne ønske sig i en person, der skal fange minderne fra én af de vigtigste dage i vores liv."

- Cecilie & Lasse

I fortjener det bedste.

Og derfor er det vigtigt, at vi er sikre på, at være det rigtige match.

af den grund siger jeg heller ikke ja til alle forespørgsler jeg får.

Send mig en besked. jeg svarer indenfor 12 timer. efterfølgende kan vi tage en kop kaffe, en drink eller snuppe et zoommøde.

Skriv meget gerne telef0nnummer! JEg får af og til mails, hvor adressen er stavet forkert og så har jeg ikke nogen mulighed for at svare jer.

Udfyld formularen og Anmod om priser og ledige datoer

Tusind tak!

JEg kontakter jer snart!